Qui som

Qui som

Faules Produccions és una productora valenciana dedicada a la concepció, desenvolupament i elaboració d’obres audiovisuals amb experiència en la producció de llargmetratges de ficció, documentals, anuncis publicitaris i altres formats.
Conformem un equip de guionistes, realitzadors, compositors i altres professionals que doten a cada projecte de qualitat i personalitat. Per a açò, basem el nostre treball en la tècnica, la creativitat, la vocació i la innovació.

Oferim un tracte personalitzat adaptat a les diferents necessitats i procurem que les persones que participen en el projecte se senten satisfetes amb el resultat. Tractem de donar un espai a les diferents inquietuds artístiques i personals i que siga un instrument positiu per a tots.

En els últims anys, el desenvolupament de les noves tecnologies ha facilitat l’elaboració de continguts de qualitat a diversos sectors de la societat. Aquest procés ens permet il•lusionar-nos amb obres que enriqueixen la nostra cultura.

Al llarg de la nostra trajectòria, hem realitzat obres sobre temàtiques com el medi ambient o la pobresa, hem imaginat mons fantàstics en els nostres carrers de València i hem ensenyat a centenars d’escolars la màgia del cinema. Us convidem que conegueu les nostres obres.

Benvinguts a Faules Produccions.

Equip humà

Comptem amb un equip de col•laboradors en diverses àrees; compositors, especialistes en efectes especials, so directe, maquilladors, editors, realitzadors, guionistes, fotògrafs i molts altres.

Al capdavant de l’equip humà es troben Nacho Gil Cid de Diego i Cristina Vergara Sequeiro (realitzadors i guionistes) i David Moliner Medina (gestor i productor).A continuació aportem alguns dels enllaços dels nostres col•laboradors:

Jorge Yúdice. Realitzador i guionista.
Mariela Apollonio. Fotògrafa d’arquitectura.
Rafael Gil Cid de Diego. Fotògraf.
David Fau. Tècnic de So.
Tenri Sakai. Pintora i escenògrafa.

Premis