Cine a les aules 2015- SARC Diputació de València

Què presentem?

Faules Produccions presenta la seua proposta de tallers audiovisuals oferits en el catàleg del SARC 2015 (Diputació de València) per a la població en general i els centres escolars.

Com es pot subvencionar l’activitat?

Aquesta activitat té la possibilitat de ser subvencionada a través del SARC 2015 (Diputació de València) a través dels Ajuntaments de menys de 20.000 habitants.

Quines propostes oferim enguany?

Oferim tallers audiovisuals de diferent durada i temàtica, tant per a la població en general com per als centres escolars. Aquests tallers es poden orientar a diferents idees i propostes. Hem realitzat tallers orientats a la ficció i uns altres més propers al documental amb èxit i repercussió social i mediàtica.

Com s’elaborarà el vídeo i quins són les etapes per a elaborar l’obra audiovisual?

En la primera part es treballen els continguts del vídeo. En la segona part “alfabetitzem” als alumnes en el llenguatge audiovisual perquè coneguen el procés d’enregistrament i muntatge. En la tercera part es realitza la tasca de gravació. Se cercarà la qualitat del mateix, amb material professional, perquè tots els involucrats se senten satisfets amb el treball realitzat. Aquest vídeo podrà presentar-se a la comunitat educativa, a diversos festivals nacionals i internacionals o incloure’s en les pàgines web dels ajuntaments i els centres escolars.Tota una aventura!

Quins són els cursos presentats per Faules Produccions en el SARC 2015?

¡Acción! 1- Curso práctico de cine para niños, jóvenes y adultos – 6 horas Código Catálogo : 15TA0315 ¡Acción! 2- Curso práctico de cine para niños, jóvenes y adultos – 10 horas Código Catálogo : 15TA0316 ¡Acción! 3- Curso práctico de cine para niños, jóvenes y adultos – 20 horas Código Catálogo : 15TA0317 ¡Acción! 4- Curso práctico de cine para niños, jóvenes y adultos – 30 horas Código Catálogo : 15TA0318

Quin curs hem de sol·licitar?

Els cursos s’ adapten segons la duració elegida i es poden acoblar als horaris escolars. Els recomanem que, si tenen interés, que es posen en contacte amb nosaltres. Els cursos que els suggerim es troben en la web del SARC, en l’enllaç Catàleg 2015, tallers didàctics, apartat audiovisuals, i cercar dins els tallers de Faules Produccions. http://catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?year=2015&len=es&textoBuscar=faules&precio_min=&precio_max=&Buscar=Buscar

On puc obtenir més informació?

Per a conéixer el nostre treball poden visitar la web www.faules.com Per a conéixer el nostre treball en les aules https://faules.com/serveis/cinema-a-les-aules/

On puc veure un exemple?

https://www.faules.com/produccions/tu-que-menges-2/ Amb el CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa. https://faules.com/produccions/rap-rap-rap-seguridad-vial/ Cinema a les aules amb l’Ajuntament de Yátova i el CEIP Pintor Sorolla. Curtmetratge Rap Rap Rap Seguridad vial. Va obtenir el primer premi en el primer concurs nacional de curtmetratges de la seguretat vial 2013 dotat amb 4.000 euros. https://faules.com/produccions/jugar-a-pirates/ Curtmetratges de ficció amb el CEIP Sant Miquel de Llíria. Premi Tirant Avant d’Escola Valenciana 2011. Premi IV FIC-CAT Millor Producció Educativa 2011.