MÁS QUE UNA SOCIEDAD. Unidos por la Música


Fitxa tècnica

Títol: Más que una sociedad. Unidos por la música

Durada: 96’

Format: HD 1080p

Format de Pantalla: 16/9

Participantes: Músics i Socis Societat Unió Musical de Yátova

Càmeres: Omar Tahrichi i Nacho Gil

So: Miguel Gómez Ortín y Miguel Ángel Ros

Música: Unió Musical de Yátova

Veu en off: Rafa Ordóñez – AC Estudis.

Producció: Daniel Vicente Martínez

Entitats Patrocinadores: Ayuntamiento de Yátova, Bankia, Construcciones Luján, Farmacia Inmaculada Gil Pellín, Sanganxa, Horno La Purísima, Consolat de Mar, Lisarde S.L, Cooperativa Agrícola Virgen de los Desamparados, Óptica Bilbao, Pirotecnia Vulcano S.L

Guió i muntatge: Cristina Vergara

Direcció: Cristina Vergara Sequeiro i Nacho Gil Cid de Diego

Sinopsi

Documental “MÁS QUE UNA SOCIEDAD, Unidos por la Música” produït per la Societat Unió Musical de Yátova i realitzat per Faules Produccions.


Anotacions sobre el projecte

MÁS QUE UNA SOCIEDAD, Unidos por la Música” és un projecte innovador resultat d’un laboriós treball de recerca de més de tres anys.

El documental narra la història de la Societat Unió Musical de Yátova, els orígens de la qual es remunten més enllà de l’any 1827. Mostra l’evolució de les bandes i les societats musicals al llarg del temps. En ell s’analitzen els temes i continguts relacionats amb la vida i el desenvolupament d’aquest moviment associatiu.

Arreplega testimoniatges de més de vuit dècades d’història, tant d’antics músics i directors, com de socis i directius. D’aquesta manera, el documental ha aconseguit integrar a tots els sectors de la societat i transmetre la repercussió de les societats musicals en la nostra cultura, posant en valor la forma de relacionar-nos i associar-nos a través de la música.

“MÉS QUE UNA SOCIETAT, Units per la Música” és reflex de la història i música d’un poble, testimoniatge de quants estan i van estar, un document al que el pas dels anys dotarà del valor que veritablement posseeix.

El documental es va estrenar el 6 de març de 2015, un dia històric per a la música i la cultura a Yátova i per a la seua Societat Unió Musical.


Premsa

Entrevista en el programa ”Vent de Llevant” de Levante TV, sobre el documental ”MÁS QUE UNA SOCIEDAD. Unidos por la música”.

La Unión Musical de Yátova graba el documental ‘Más que una Sociedad’ Revista Nuestras Bandas de Música

Radiografía de una banda de música. Diari Las Provincias

Las bandas de música, a la gran pantalla Cadena Ser

Exitoso estreno del documental ‘Más que una sociedad. Unidos por la música’ producido por la Unión Musical de Yátova Revista Nuestras Bandas de Música

LA UNIÓN MUSICAL DE YÁTOVA PRESENTA ESTE FIN DE SEMANA EL DOCUMENTAL “MÁS QUE UNA SOCIEDAD, UNIDOS POR LA MÚSICA” FSMCV

La Unión Musical ultima los preparativos para el estreno del documental “MÁS QUE UNA SOCIEDAD, Unidos por la Música” yatova.es


Galeria fotogràfica