LOS ECO-MENSAJEROS

”Los Eco-Mensajeros” són un grup de xiquets coneguts per les accions que realitzen en defensa del medi ambient. Són famosos per la seua audàcia i el seu fort compromís amb la protecció del nostre ecosist

L’ESPLENDOR (Barroc) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, L’Esplendor. Cinquè i últim espot per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

L’ESPLENDOR (Renaixement) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, L’Esplendor. Cuart dels cinc espots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

LA MÀGIA HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, La Màgia. Tercer dels cinc espots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

ELS ORÍGENS (BANYS ÀRABS) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, Els Origens. (Banys Àrabs) Segon dels cinc spots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

ELS ORÍGENS (MAUSOLEUS ROMANS) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, Els Orígens. (Mausoleus Romans) Primer dels cinc spots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

RESTAURACIÓ FAÇANA ESGLÉSIA DE L’ASSUMPCIÓ DE LLÍRIA

Reportatge sobre la restauració de la façana de l’Esglèsia de L’Assumpció de Llíria. Realitzat per a l’Ajuntament de Llíria.

Barcelone ba Barsakh

Barcelone ba Barsakh és un curtmetratge de ficció de temàtica social sobre la història de Demba, un immigrant senegalés que arriba a Europa després d’un perillós viatge. Demba haurà d’afrontar la seua nova realitat i les seues pos

MÁS QUE UNA SOCIEDAD. Unidos por la Música

Documental “MÁS QUE UNA SOCIEDAD, Unidos por la Música” produït per la Societat Unió Musical de Yátova i realitzat per Faules Produccions.