CELEBRACIÓN

El començament d’un nou dia, un nou clarejar. En aquest dia, podrem escoltar una meravellosa notícia. Anima’t a viure-ho.

TODAS ESAS MARAVILLOSAS MUJERES

Existeixen realitats que ens mostren que la igualtat de gènere és una meta que encara no hem aconseguit. Si eres dona, també és més fàcil que sigues pobra o analfabeta. Dues meravelloses clown ens ho explicar

MAPA DE LA DEFORESTACIÓN

En els últims 8.000 anys hem perdut grans extensions de boscos. En concret, més de la meitat. Açò és causa, entre altres, per la tala indiscriminada d’arbres per a l’obtenció de fusta i a la creac

LOS ECO-MENSAJEROS

”Los Eco-Mensajeros” són un grup de xiquets coneguts per les accions que realitzen en defensa del medi ambient. Són famosos per la seua audàcia i el seu fort compromís amb la protecció del nostre ecosist

L’ESPLENDOR (Barroc) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, L’Esplendor. Cinquè i últim espot per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

L’ESPLENDOR (Renaixement) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, L’Esplendor. Cuart dels cinc espots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

LA MÀGIA HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, La Màgia. Tercer dels cinc espots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

ELS ORÍGENS (BANYS ÀRABS) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, Els Origens. (Banys Àrabs) Segon dels cinc spots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.

ELS ORÍGENS (MAUSOLEUS ROMANS) HISTÒRIES NOCTURNES DE LLÍRIA 2016

Històries Nocturnes, Els Orígens. (Mausoleus Romans) Primer dels cinc spots per a promocionar Històries Nocturnes de Llíria 2016 per a l’Ajuntament de Llíria i Turisme Llíria.