CELEBRACIÓN

El començament d’un nou dia, un nou clarejar. En aquest dia, podrem escoltar una meravellosa notícia. Anima’t a viure-ho.

TODAS ESAS MARAVILLOSAS MUJERES

Existeixen realitats que ens mostren que la igualtat de gènere és una meta que encara no hem aconseguit. Si eres dona, també és més fàcil que sigues pobra o analfabeta. Dues meravelloses clown ens ho explicar

MAPA DE LA DEFORESTACIÓN

En els últims 8.000 anys hem perdut grans extensions de boscos. En concret, més de la meitat. Açò és causa, entre altres, per la tala indiscriminada d’arbres per a l’obtenció de fusta i a la creac

RAP RAP RAP SEGURIDAD VIAL

CINEMA A LES AULES Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per a desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Amb CEIP Pintor Sorolla de Yátova

ZUBIN MEHTA – CONCERT UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

El Director d’orquestra Zubin Mehta dirigeix a la Unió Musical de Llíria en un concert homenatge a l’il·lustre mestre Francisco Casanovas. Tràiler de l’enregistrament del concert.

MANIFIESTO 04 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions audiovisuals que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 03 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 02 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions  que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 01 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per fotògrafa d’arquitectura i faules produccions audiovisuals que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.