RAP RAP RAP SEGURIDAD VIAL

CINEMA A LES AULES Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per a desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Amb CEIP Pintor Sorolla de Yátova

ZUBIN MEHTA – CONCERT UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA

El Director d’orquestra Zubin Mehta dirigeix a la Unió Musical de Llíria en un concert homenatge a l’il·lustre mestre Francisco Casanovas. Tràiler de l’enregistrament del concert.

MANIFIESTO 04 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions audiovisuals que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 03 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 02 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per Fotògrafa d’Arquitectura i Faules Produccions  que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MANIFIESTO 01 – VÍDEOS DE ARQUITECTURA

Manifiesto ho conformen una sèrie de vídeos de caràcter experimental realitzats per fotògrafa d’arquitectura i faules produccions audiovisuals que intenten llançar una mirada crítica sobre la relació entre imatge i arquitectura.

MIRADAS 2

Ràfega de 10 segons per a la separació de continguts del programa Miradas 2 de La 2 de TVE.

Festival Teaserland

Quan la teua vida es converteix en un tràiler. Vídeo promocional per a l’inici de la gala de clausura del Festival Internacional Teaserland. Madrid 2009

Situación Extrema

Spot viral per a una campanya transmedia.