No ho Faces


Fitxa tècnica

Curs de Cinema en les Aules amb els alumnes del grup flexible de l’IES Joan Fuster de Bellreguard amb el suport de l’ajuntament i el SARC.
Any de producció: 2009
Durada: 2”
Format original: HDV
Director i guionista: Nacho Gil Cid de Diego
Edició: Nacho Gil Cid de Diego I Cristina Vergara Sequeiro
Intèrprets: Toni Climent, Alejandro Casas, Guillermo Bañuls, Rigo Cabrera, Joan Cabrera, Victor Calabuig, Osel Carrió, Veronica Carrió, Marc Escrivà, Victor Fuster, Adrià Gonzáez, Carlos Guaraguara, Joan Guerrero, Kevin Illan, Javier Mahiques, Vicente Sanpablo, Edvinas Tankelevicius.
Agraïments: Gemma Pellicer Climent i Zulema.

Sinopsi

CINEMA A LES AULES.
Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Producció amb l’IES Joan Fuster de Bellreguard.
No cal fer-ho Mai cal mirar arrere! Si converteixes la teua vida en un infern, es materialitzarà en el mal, i en ell, mai hi ha eixida. No ho Faces. Curs de Cinema en les Aules amb els alumnes del grup flexible de l’IES Joan Fuster de Bellreguard amb el suport de l’ajuntament i el SARC.

Vídeos adicionals
Com es va fer 


Anotacions sobre el projecte

Els alumnes de l’I.E.S Joan Fuster van escollir la temàtica del curt i es van implicar en tot moment, donant idees per al guió tècnic i estant molt motivats durant el rodatge. El projecte estava destinat per a un festival de Tràilers falsos en Internet (Teaserland). Els alumnes van escollir la temàtica de terror i van aprendre el procés de creació amb una gran dosi de diversió. Enhorabona a tots!!
Gràcies a l’Ajuntament de Bellreguard pel seu suport i als xavals per fer-ho tan bé.

Festivals en els quals ha participat;
Festival de Teaserland 2009
XXX Mostra de Cinema de València 2009
Festival Tirant Avant 2010