RESTAURACIÓ FAÇANA ESGLÉSIA DE L’ASSUMPCIÓ DE LLÍRIA


Fitxa tècnica

Títol: Restauració Església de L’Assumpció de Llíria

Durada: 6’19’’

Format: HD 1080p

Format de Pantalla: 16/9

Intervinents: Xavier Vidal (arqueòleg municipal), Santiago Tormo (arquitecte tècnic), Margarita Domenech (restauradora), Gabriel García (direcció d’obra), Carolina Ortí (restauradora), Manuel Civera (Alcalde de Líria)

Música original: Creative Commons 1.0

postproducció de so: Miguel Gómez Ortín

Veu off: Mayte Mira

Direcció de fotografia: Nacho Gil

Auxiliar de rodatge: Omar Tahrichi

Guió: Cristina Vergara Sequeiro

Edició i Direcció: Nacho Gil Cid de Diego i Cristina Vergara Sequeiro

Sinopsi

Reportatge sobre la restauració de la façana de l’Esglèsia de L’Assumpció de Llíria. Realitzat per a l’Ajuntament de Llíria.


Anotacions sobre el projecte

Les obres de restauració de la façana de l’església de l’Asunción de La nostra Senyora de Llíria van finalitzar amb la retirada de les bastides, que han estat presents durant quasi un any, temps que han durat els treballs realitzats per CulturArts.

Gràcies a aquest projecte, en el qual han col·laborat l’ajuntament, la Conselleria de Cultura, la Diputació de València i un grup de feligresos, Llíria aconsegueix recuperar una façana eclesiàstica construïda entre els segles XVII i XVIII que es troba en plena plaça Major del municipi edetà i que és una de les joies de l’arquitectura valenciana. Aquestes obres també s’han aprofitat per a fer altres complementàries de consolidació i millora de la coberta de l’església.


Galeria fotogràfica