GAIA


Fitxa tècnica

Curs de Cinema a les Aules amb els alumnes del Batxillerat Artístic en l’IES Josep Ribera de Xàtiva Any de producció: 2010 Durada: 00:01:51 Format original: HDV Coordinadora: Laura Montalva  Director: Nacho Gil Cid de Diego Guionista: Cristina Vergara Sequeiro  Efectes visuals: Miguel Ángel Ros Intèrprets i alumnes: Ana Granera, Dani Roselló, Vicent Hernández, Miguel Gosálbez, Andrea Martínez, Aida Soler, Clara Pérez, María Marchirant, Susi Payà, Iliana Nicolaeva, Héctor Albelda, Ana vora, Andrea Solar, Edgar Cabanes, Natalia Campos, Sandra Escobar, Laura Tormo, María Benet, Mireia Donat, Pablo Cerdà, Rebeca Ibáñez i els altres alumnes del Batxillerat Artístic

Sinopsi

CINEMA A LES AULES. Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Producció amb l’IES Josep Ribera de Xàtiva. Gaia, el nostre benvolgut planeta, cerca nous camins i veus per a recordar-nos que està malalta.


Anotacions sobre el projecte

El projecte naix gràcies a la coordinació de Laura Montalva. Consensuarem un guió prèviament y el dia de l’enregistrament estava tot preparat per a realitzar el treball en un matí. Després vam tenir una sessió de postproducció perquè els alumnes pogueren veure el funcionament de l’edició per ordinador. Gràcies Laura pel teu esforç!