RAP RAP RAP SEGURIDAD VIAL


Fitxa tècnica

Any de producció: 2013
Durada: 1’15’’
Format: HD
Format de pantalla: 16/9
Direcció: Nacho Gil Cid de Diego i Cristina Vergara
Guionistes: Alumnes de C.P Pintor Sorolla de Yátova
Intèrprets: Jana Villar Arnau, Noemi Fora Mateo, José Miguel Hernández Sánchez, Irene del Carmen Saéz Martínez, Adrián Calvente Ballesteros, Antonio Giami Plugarin, Grisell Carolina de la Rosa Casado, Miguel Grau Xifre.
Productor: José Tomás Morán Iranzo

Sinopsi

CINEMA A LES AULES
Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per a desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Amb CEIP Pintor Sorolla de Yátova.

El C.E.I.P Pintor Sorolla de Yátova presenta un vídeo divertit i proper al llenguatge dels xiquets per a aprendre Seguretat Vial. Esperem que us agrade!
….Us anem a explicar, a ritme de RAP, les claus de la… Seguretat Vial.


Anotacions sobre el projecte

El vídeo es va fer a través dels cursos de curtmetratges que ofereix Faules Produccions al amb la Diputació de València en el SARC, i que es van canalitzar a través de l’Ajuntament de Yátova. El projecte va nàixer amb la intenció que els alumnes del col•legi aprengueren d’una forma divertida les normes de la Seguretat Vial, a més d’observar altres objectius com el desenvolupament del guió, conèixer les eines d’enregistrament de la imatge i el so, l’actuació enfront de la càmera, etc.
El vídeo va participar en la primera edició dels Premis Nacionals de Curtmetratges d’Educació Vial i va finalitzar el concurs resultant guanyador. Per a la comunitat educativa i els alumnes va resultar una experiència inoblidable, amb un viatge a Madrid per a arreplegar el premi en l’Acadèmia Cinematogràfica de 4.000 euros per al col•legi.


Premis

Primer premi en els Premis Nacionals de Curtmetratges d’Educació Vial 2013. Organitzat per DGT, RACE, Goodyear i l’acadèmia de les Arts i les ciències cinematogràfiques d’Espanya.