I tu, què menges?


Fitxa tècnica

Any de producció: 2014

Duració: 2’55’’

Format: HD

Format de pantalla: 16/9

Direcció i muntatge: Nacho Gil Cid de Diego y Cristina Vergara

Guió: Cristina Vergara

Operadors de càmera: Omar Tahrichi Muñoz i Nacho Gil

Música: Miguel Gómez Ortín.

Intèrprets:

Alumnes de 5é:  Arnau Cerdà Domínguez, Sandra Del Campo Cerdà, Aïna Bel Llofriu Palazón Nadia Pla García, José Ramón Ríos Ballester, Sinan Salibryam, Àngela Sánchez, Adrian Sanchis, Emma Uchán.

Alumnes de 6é:  Mireia Barberà Moscardó, Lucía Castelló Martínez, Candela García Guarner, Carla Pla Iñíguez, Alba García García, Francisco Cortés Ros, Emilia García García.

Professors i coordinació Sara Gómez Picó Joaquim Sellés

Producció:  Maria Alcaraz Sanz (ADL Ayto Montesa)

Amb el Suport de L’Ajuntament de Montesa i el SARC

Curs impartit per:

Cristina Vergara Sequeiro

Nacho Gil Cid de Diego

Omar Tahrichi Muñoz

Sinopsi

CINEMA A LES AULES

Obres audiovisuals realitzades amb alumnes per a desenvolupar les seues capacitats des d’un vessant pràctic. Amb els cursos, es viu la gestació i la creació d’una obra audiovisual. Amb CP Vicent Blasco Ibañez de Montesa. Els xiquets de cinquè i sisè de primària ens donen alguns consells en vers sobre quin i com menjar per a estar sans i forts. Activitat amb el suport de l’Ajuntament de Montesa i el SARC.


Anotacions sobre el projecte

Curtmetratge realitzat amb els cursos de Cinema a les aules de Faules Produccions amb el CP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa amb la col·laboració de l’Ajuntament  de Montesa a través del curs que oferim en les activitats culturals del SARC 2014 – Diputació de València.


Galeria fotogràfica