Tenim una bona notícia. Estudi TESTAD de L’Imim


Fitxa tècnica

Any de producció: 2012
Durada: 4’50”
Format: HD
Format de pantalla:16/9
Guió i direcció: Nacho Gil Cid de Diego i Cristina Vergara Sequeiro
Intèrprets: Mayte Mira, Eugenia, Jordi Rexach, Eugenia Borderias i Marta Bages
Ajudant de direcció : Miguel Ángel Ros
Música original i postproducció de so: Miguel Gómez O rtín
Coordinadors: Laia Roca y Joan Rodríguez

Sinopsi

Video divulgatiu per al Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques de Barcelona. 


Anotacions sobre el projecte

Vídeo realitzat per a la campanya de recaptació de fons per a l’estudi clínic relacionat amb la millora del rendiment cognitiu en les persones amb síndrome de Down i d’aquelles amb discapacitat intel·lectuals amb origen genètic com el Down i Fràgil X. Un estudi que podrà permetre l’ús de substàncies naturals per a millorar la qualitat de vida d’altres persones amb menys oportunitats.

A la nostra societat hi ha més de 40.000 persones amb discapacitat intel·lectual d´origen genètic (30.000 amb Síndrome de Down, 10.000 amb Síndrome de X Fràgil i 2.500 amb Síndrome de Williams Beuren) però en l´actualitat no existeixen tractaments farmacològics eficaços per tal de millorar aquestes discapacitat.

Des del Grup de Recerca Clínica en Farmacologia Humana i Neurociències de l´IMIM, conjuntament amb el Centre de Regulació Genòmica (CRG), es porten a terme diversos estudis clínics que poden contribuir decisivament a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. No obstant això, per a la seva realització, només compten amb l´ajut de donacions d’algunes fundacions privades i de fons públics de recerca que cobreixen parcialment les despeses. La teva col·laboració, per petita que sigui, pot ser essencial per a poder seguir desenvolupant aquestes estudis.


Premsa

Col·labora amb l’estudi TESTAD de l’IMIM


Galeria fotogràfica