VALIANT EL VAMPIRO


Fitxa tècnica

Durada: 84′
Format: HD
Format de pantalla: 16/9
Intèrprets: Alfredo Martín, Pau Codina, Kike del Rio, Mayte Mira, Andrés Torres, Marta Rey, Toni Climent, Mar García, Jose Maria Soro, Eduardo Jiménez, Juan Sastre, Sergio Ibañez, Johanna Iguannetti, Amparo Ferre
Música: Miguel Gómez Ortín
So directe: David Fau
Sonorització i barreja audio: José Serrador.
Muntatge: Nacho Gil i Cristina Vergara
FX Visuals: Miguel Ángel Ros
Maquillatge: Alejandro Casas i Maria Trinidad Martínez
Producció Executiva: Nacho Gil i David Moliner.
Ajudants de producció: Cristina Vergara i Pedro del Rio.
Direcció de fotografía: Miguel Ángel Ros
Guió i Direcció: Nacho Gil Cid de Diego

Sinopsi

LLargmetratge de gènere fantàstic. Només hi ha una cosa que Valiant desconeix a pesar d’haver buscat pistes durant quasi cinc-cents anys per tot el món; els seus orígens, el seu passat com a mortal.
Durant quasi cinc segles, Valiant va viatjar per tot el món buscant vampirs que li donaren pistes de qui va ser abans de convertir-se en un d’ells.
No recordava res d’eixos pocs anys en la seua llarga vida sempiterna. En un afany per salvaguardar tot allò que els seus ulls de vampir havien vist, escriu les seues memòries, que engloben tota una vida com a vampir i servixen com a referència per a molts sers de la seua condició.
Ja que no podia recordar els seus orígens, es va perjurar així mateix no oblidar mai res més.

Però el destí és sempre capritxós i quan deixes de buscar, trobes el que desitges…


Anotacions sobre el projecte

Valiant el Vampir és un conte fantàstic de vampirs ambientat en la ciutat de València i altres poblacions pròximes. Mostra llocs com el Museu Benlliure, El Monestir del Puig, El Castell de Sagunt o el Castell de Benissanó, entre altres.
Esta producció valenciana ha suposat (i suposa) una gran quantitat d’esforç de tot l’equip durant un llarg període de temps i esperem poder finalitzar-la pròximament . També és un repte en molts aspectes; realització, producció, banda sonora, maquillatge, etc.
Segons el seu director, Nacho Gil Cid de Diego: ” És un llargmetratge amb una història de personatges ambientada en una València de conte, on les imatges i la música t’envolten en un món fantàstic “. Esta producció compta amb la participació d’ actors valencians com Alfredo Martín, Pau Codina, Kike del Rio, Mayte Mira, Marta Rey i Toni Climent, entre altres.
El compositor valencià Miquel Gómez Ortín, crea una banda sonora temàtica de força i elegància que dóna vida al món dels personatges de la pel·lícula.


Premsa

Valencia, refugio de vampiros de ficción – Levante-EMV
Hay un vampiro en Valencia – El Mundo.es
Valiant el Vampiro termina su rodaje en Valencia
Rodaje Valiant el Vampiro – Noticia informativos Canal 9 RTVV
Rodaje Valiant el Vampiro diario El Mundo
Valiant, un vampiro en Valencia


Galeria fotogràfica